H CRS Liknoss υλοποίησε την υπηρεσία Web Check-in για λογαριασμό της Κοινοπραξίας Blue Star Ferries. Η υπηρεσία Web Check-In επιτρέπει στους επιβάτες των εταιρειών Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί προπληρωμένο εισιτήριο (PTA) από οποιοδήποτε σημείο του δικτύου πωλήσεων των εταιρειών (φυσικό πρακτορείο, online πρακτορείο, ιστοσελίδα εταιρείας), να παραλάβουν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή sms.

Η διαδικασία είναι φιλική και καθόλου χρονοβόρα προς τον χρήστη, ο οποίος καλείται να χρησιμοποιήσει δύο μοναδικούς κωδικούς που έχει παραλάβει μαζί με το αποδεικτικό της κράτησής του. Το Web Check-in και η αποστολή των e-tickets είναι διαθέσιμα 48 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου και διενεργείται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μπορούν να αποθηκευτούν σε συσκευές smartphone ή tablet στις εφαρμογές Wallet και Passbook για λειτουργικά συστήματα IOS και Android αντίστοιχα, καθώς επίσης δίνεται και η δυνατότητα εκτύπωσης σε χαρτί Α4. Η επιβίβαση στο πλοίο γίνεται με την επίδειξη του εκτυπωμένου ή ηλεκτρονικού εισιτηρίου.