Σε δράσεις με κοινωνικό αντίκτυπο και σε διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες συνέβαλλε το 2019 η Βιομηχανία Ζυμαρικών Ήλιος. Ειδικότερα, η Ήλιος αποτέλεσε υποστηρικτή στη διοργάνωση της Ειρηνοδρομίας 2019 συνεισφέροντας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και προσφέροντας δώρα στους νικητές και στους θεατές της ετήσιας δρομικής γιορτής.

Παράλληλα υποστήριξε τη διοργάνωση της Πρότυπης Ακαδημίας Στίβου ATFA στην οποία έλαβαν μέρος παιδιά και ενήλικες, καθώς και το τρίτο τουρνουά Masters που διεξήχθη στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley. Επιπλέον, η Βιομηχανία Ζυμαρικών Ήλιος συμμετείχε στην Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων στο πλαίσιο του 3ου Authentic Big Blue, ενώ ταξίδεψε στο πλαίσιο του 3ου Παιδικού Φεστιβάλ υγείας, διατροφής και αθλητισμού, στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ.

Επίσης, αποτέλεσε υποστηρικτή στον Ημιμαραθώνιο της Κέρκυρας και διέθεσε ποσότητες ζυμαρικών στο κοινωνικό παντοπωλείο και στα συσσίτια της Μητρόπολης. Ακόμη, συμμετείχε στον αγώνα Greece Race for the Cure και ήταν χορηγός των Προεθνικών ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Ανατολικής Αττικής.