Τη συνεργασία της με τον Colin Kaepernick και την πρωτοβουλία του Know Your Rights Camp ανακοίνωσε η Impossible Foods για το 2020, με στόχο την προώθηση της επισιτιστικής ασφάλειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Το Know Your Rights Camp είναι ένα πρόγραμμα που εκτυλίσσεται σε πολλές διαφορετικές πόλεις, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τα ατομικά δικαιώματα μέσα από την εκπαίδευση, την ατομική ενδυνάμωση και τη συλλογική κινητοποίηση, στηρίζοντας παράλληλα τα παιδιά στις μαύρες κοινότητες σε όλη την Αμερική.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του αθλητή C. Kaepernick, πρότυπο αθλητικού ακτιβισμού και πρωταγωνιστή σε μια από τις πιο πολυβραβευμένες καμπάνιες της Nike. Από το ξέσπασμα της πανδημίας, η Impossible Foods έχει συνεισφέρει στις ανάγκες διατροφής 750.000 ανθρώπων και στοχεύει στην παροχή βοήθειας σε τουλάχιστον 1 εκατ. για τη φετινή χρονιά.

Η συνεργασία με το Know Your Rights Camp εγκαινιάστηκε ήδη σε μια περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, σε συνεργασία με τη San Francisco Marin Food Bank, που θα προσφέρει συνοδευτικά τρόφιμα και έτοιμα γεύματα και το Al Pastor Papi food truck, το οποίο μαγείρεψε και διένειμε Impossible Burgers. Η Impossible Foods θα συνδράμει ενέργειες του Know Your Rights Camp και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ.