Κυρίαρχος βρέθηκε ο Σκάι σε ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, τη φετινή σεζόν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο, όπως επισημαίνει ο ίδιος ο σταθμός. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τη Σία Κοσιώνη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα, προπορεύτηκε του ανταγωνισμού, συγκεντρώνοντας, κατά μέσο όρο, 660.313 τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Αντιστοίχως υψηλό αριθμό τηλεθεατών και μερίδιο τηλεθέασης κατέγραψε και το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, με την Εύα Αντωνοπούλου τις καθημερινές και τον Μάρκο Δεϊμέζη τα Σαββατοκύριακα, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά, καταγράφοντας, κατά μέσο όρο,629.190 τηλεθεατές (25,8%), ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Στο ενημερωτικό πρόγραμμα, η εκπομπή «Σήμερα» ήταν, από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο, στην κορυφή με μερίδιο τηλεθέασης 25,5% στο γενικό σύνολο κοινού. Οι «Αταίριαστοι» ήταν επίσης πρώτοι το ίδιο διάστημα σημειώνοντας 22,1% στο σύνολο του πληθυσμού και το Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Αυτιάς με το «Καλημέρα» διατήρησε την πρωτιά σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 26,2%, στο σύνολο του πληθυσμού.