H ομάδα της JNLeoussis δημιούργησε το concept και υλοποίησε εξ ολοκλήρου τη νέα καμπάνια επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας «Μάθε με την Εθνική» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, όπου μέσα από έξυπνα εκπαιδευτικά videos μπορεί εύκολα κάποιος να μάθει, βήμα-βήμα, πώς να κάνει τις τραπεζικές του συναλλαγές μέσω του internet banking της Εθνικής Τράπεζας.

Τα γυρίσματα της καμπάνιας έγιναν εξ ολοκλήρου μέσω Skype, ενώ ειδικός εξοπλισμός στάλθηκε σε όλους τους ηθοποιούς και στήθηκε εξ αποστάσεως με τη βοήθεια τεχνικού συνεργείου και του σκηνοθέτη. Η καμπάνια περιλαμβάνει μια σειρά από εκπαιδευτικά videos, το καθένα από τα οποία εξηγεί διεξοδικά τον τρόπο εκτέλεσης μιας συναλλαγής.

Με παρουσιάστρια/οδηγό τη Σμαράγδα Καρύδη, η JNLeoussis δημιούργησε 4 εκπαιδευτικά videos παραδείγματα, στα οποία η Καρύδη εξηγεί με φιλικό τρόπο, ένα προς ένα όλα τα βήματα, του πώς μπορεί κάποιος να βγάλει κωδικούς internet banking, να παραγγείλει πιστωτική κάρτα, να μεταφέρει χρήματα, ή να πληρώσει οφειλές, διαδικτυακά, μέσω e-banking.

Τα βίντεο προβάλλονται μέσω των μέσων ενημέρωσης της Εθνικής Τράπεζας (ιστότοπος, social media και YouTube). Όλη η καμπάνια εξελίχθηκε με 360 επικοινωνία, με Call-To-Action τηλεοπτικό, καταχωρίσεις, print υλικά εντός των καταστημάτων και full-scale digital καμπάνια.