Παρουσιάζει σειρά για βρέφη και παιδιά, καθώς και το Διφασικό Αντηλιακό Splash.

Σε νέα λανσαρίσματα στον κλάδο των αντηλιακών προχωρά και φέτος η Κορρές. Συγκεκριμένα, λανσάρει το νέο Διφασικό Αντηλιακό Splash. Σε δύο εκδοχές, Αγγούρι & Υαλουρονικό και Ginseng & Υαλουρονικό, με τεχνολογία wet-tech, συνδυάζει υψηλή προστασία από τον ήλιο, έως και 3 φορές πιο ενισχυμένη ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση και cooling effect. Διαθέτει ανάλαφρη, διάφανη water υφή που απορροφάται άμεσα.

Παράλληλα, η Κορρές παρουσιάζει για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη σειρά για την αντηλιακή προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας βρεφών και παιδιών. Τα τρία νέα silicone-free προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν προστασία, ενυδάτωση, απαλότητα και θρέψη. Τα έλαια καρύδας και αμυγδάλου βρίσκονται στον πυρήνα των τριών νέων ήπιων συνθέσεων -φυτικά έλαια φαρμακευτικών προδιαγραφών και υψηλής καθαρότητας, με ενυδατικές ιδιότητες, που είναι τεκμηριωμένα απολύτως κατάλληλα και ασφαλή για την βρεφική και παιδική επιδερμίδα.

Ενδεικτικά, το βρεφικό αντηλιακό της συλλογής, με 94% περιεχόμενο φυσικής προέλευσης, έχει αναπτυχθεί βάσει της αρχής της minimal φόρμουλας για την απόλυτη προστασία της βρεφικής επιδερμίδας. Συνδυάζει τις καλύτερες δυνατές επιλογές ανάπτυξης για το βρεφικό δέρμα, σύμφωνα και με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη ασφαλών καλλυντικών για βρέφη: χωρίς άρωμα, χωρίς σιλικόνες, με μόνο 1x φυσικό non-nano αντηλιακό φίλτρο και την απολύτως απαραίτητη ποσότητα ασφαλών φυσικών δραστικών συστατικών.