Αναλαμβάνει ο Peter Zillig.

Στον Peter Zillig ανέθεσε η Ford τη θέση του Director, Brand and Marketing Communications για την περιοχή της Ευρώπης. Ο Zillig διατελούσε μέχρι πρότινος CEO της Cheil UK, ενώ δημοσιεύματα τον ήθελαν να εγκαταλείπει το agency της Samsung μέσα στο καλοκαίρι, μετά από τριάμισι χρόνια. Θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Ιουλίου, διαδεχόμενος τον Anthony Ireson, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει άλλο ρόλο στους κόλπους της Ford, εκτός marketing.

O Ireson ανήκει στο δυναμικό της αυτοκινητοβιομηχανίας για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Πήρε τον τίτλο του Marketing Director για τη Ford Βρετανίας το 2011 και εξελίχθηκε σε Director of Marketing Communications για τη Ford Ευρώπης σε 4 χρόνια. Ο Zillig θα αναφέρεται στον Roelant de Waard, General Manager, Passenger Vehicles, και Vice-President, Marketing, Sales and Service της Ford Ευρώπης.

Αποστολή του θα είναι να ενδυναμώσει το brand positioning της μάρκας, «Bring on tomorrow». «Ο Peter φέρνει μαζί του μια πλούσια καινοτόμο, πελατοκεντρική εμπειρία, σε digital, retail, experiential, brand content και παραγωγή και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον υποδεχόμαστε στην ομάδα», σχολίασε ο de Waard. (Πηγή: Campaign)