Με τη συμβολή των Οgilvy, Koolmetrix και eShopkey.

Η οικογένεια Σαράντη λανσάρει ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών με γνωστά beauty brands, σε προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα, στο scarletbeauty.gr διατίθεται προσφορές σε επώνυμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, για γυναίκες και άνδρες, σε ένα σύγχρονο και λειτουργικά εύκολο στη πλοήγηση ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, στις κατηγορίες προϊόντων που διατίθενται στο scarletbeauty.gr περιλαμβάνονται και δερμοκαλλυντικά με φυσικά και βιολογικά ή vegan συστατικά και συνθέσεις, καθώς επίσης επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου για περιποίηση και styling, και καλλυντικά προϊόντα ευρείας διανομής.

«Αποτελεί δέσμευση για εμάς πως κάθε δράση του scarletbeauty.gr θα χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας και συνέπειας και θα γίνεται πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο», δηλώνει η Χρυσάνθη Ντάφλα, Marketing Manager του scarletbeauty.gr. To branding και το UI design του scarletbeauty.gr έγιναν από την Οgilvy, η Koolmetrix ανέλαβε το UX design και το performance marketing, ενώ το development του website έγινε από τo eShopkey.