THE BIG CHANGE
Σε διάστημα μόλις μερικών μηνών ο κορωνοϊός (COVID-19) επέβαλε μια νέα καθημερινότητα σε άτομα και εταιρίες σε όλο τον κόσμο. Και λειτουργεί ήδη ως «ιός» σε επιχειρηματικά οικοσυστήματα και στην οικονομία ως σύνολο.

THE CRITICAL NEEDS
Η συμπεριφορά των καταναλωτών αλλάζει γρήγορα και ριζικά. Νέες τάσεις κάνουν την εμφάνισή τους. Το αίσθημα της ανασφάλειας κυριαρχεί. Οι παλιές τακτικές πώλησης δεν ισχύουν πλέον.

THE SOLUTION
Η XPLAIN, για να υποστηρίξει επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσίασε το War-Room, μια Global Business Intelligence Platform, που καλύπτει 105 χώρες και παρέχει μια ξεκάθαρη εικόνα των ευκαιριών και των απειλών σε 35 διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς, βοηθώντας έτσι εταιρίες, οργανισμούς και κυβερνήσεις να αντεπεξέλθουν στη νέα κανονικότητα και να την κατακτήσουν.

«Στην XPLAIN αντιλαμβανόμαστε ότι οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν έκτακτες συνθήκες. Το War-Room είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία που αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει εταιρίες και οργανισμούς», δήλωσε ο Στέφανος Καράγκος, CEO της XPLAIN.

Κάθε War-Room έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά, ως ένα online σύστημα Digital dashboards που φιλοξενεί επιχειρηματικές πληροφορίες σε πολλαπλά επίπεδα, με στόχο:

• Να ενημερώνει Live τις εταιρίες για το πώς το διαταραγμένο περιβάλλον επανακαθορίζεται από τις νέες αντιλήψεις και τη νέα αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών, μέσω του Global Behavioral and Category Trends Tracker της XPLAIN.

• Να ενημερώνει Live τις εταιρείες για τις συνεχείς αλλαγές του αγοραστικού ενδιαφέροντος των καταναλωτών (πού, γιατί) , καθώς επίσης και για την πρόθεση αγοράς (πόσο, πότε), με το Category and Brand Purchase Intention Barometer.

• Να ενημερώνει Live τις εταιρείες για τις επιπτώσεις του COVID-19 ανα market category.

• Να ενημερώνει Live τις εταιρείες για τις επιπτώσεις της επιρροής των παγκόσμιων και τοπικών Media όσον αφορά το brand reputation.

• Να ενημερώνει Live τις εταιρείες για τις ενέργειες του ανταγωνισμού, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, μέσω του Global Industries Intelligence.

Σχετικά με την XPLAIN
Η XPLAIN προσφέρει Tailor-Made Strategic A.I. Solutions και Consumer & Industry Intelligence Consulting Services, σε ένα μεγάλο εύρος εταιριών σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε αυτές να αναπτυχθούν σε έναν γρήγορα μεταβαλλόμενο κόσμο, μεταξύ των οποίων οι PepsiCo, Danone, AMEX, MetLife, Yum και πολλές ακόμη.
Η XPLAIN έχει βραβευτεί για τη δουλειά της για 5 συνεχόμενα χρόνια με το χρυσό βραβείο Gold Award for Global Innovative Digital Business Solutions, από τον οργανισμό Internationalists στις ΗΠΑ.