Με πρωταγωνιστή τον μεγαλύτερο σε ηλικία Έλληνα που τερμάτισε στο Spartathlon.

Στον «αέρα» βρίσκεται από χθες η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της ΝΝ Hellas «Η ζωή μπροστά», με την υπογραφή της The Newtons Laboratory. Πρωταγωνιστής είναι ο Δημήτρης Χρόνης, ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας αθλητής που τερμάτισε στο Spartathlon. Ήταν φανατικός καπνιστής μέχρι τα 47 του χρόνια, όταν και αναγκάστηκε για λόγους υγείας να στραφεί σε μια πιο υγιεινή ζωή και ξεκίνησε το τρέξιμο.

Έτρεξε τον πρώτο του Μαραθώνιο το 2002 σε ηλικία 51 ετών και από τότε έχει συμμετάσχει σε πάνω από 20 μαραθωνίους και 15 υπερμαραθώνιους σε όλον τον κόσμο και αγώνες από 100-140-180-246 χλμ, ενώ έτρεξε πρώτη φορά στο Spartathlon το 2017 σε ηλικία 66 ετών.

Η καμπάνια της ΝΝ είναι επίκαιρη, καθώς μιλά για τη σωματική και πνευματική υγεία, διαπνέεται από αισιοδοξία, περνά το μήνυμα ότι μπορούμε να ξεπερνάμε όποια εμπόδια βρεθούν μπροστά μας και παραπέμπει στο wellness, τη φροντίδα και ενδυνάμωση του εαυτού. Την παραγωγή επιμελήθηκε η Stefi&Lynx Productions, με σκηνοθέτη τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτο.