Υιοθετεί τις ευχές των παιδιών του.

Η bwin, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή) Ελλάδος. Φέτος, ο ετήσιος περίπατος για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής «διέσχισε» για πρώτη φορά ηλεκτρονικά την Ελλάδα μέσω ενός online διαδραστικού χάρτη, βοηθώντας παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ξεκινώντας από την Καβάλα με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, μέσω του e-Walk for Wishes θα συγκεντρωθούν χρήματα για την εκπλήρωση ευχών παιδιών, μεταξύ των οποίων και του 14χρονου Κωνσταντίνου, που εύχεται να συνοδεύσει την αποστολή της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας και του 8χρονου Στέφανου, που εύχεται να ταξιδέψει στη Disneyland στο Παρίσι.

Οι ευχές τους θα πραγματοποιηθούν χάρη στη συνεισφορά της bwin. Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου, σχολίασε: «Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που στηρίζουμε το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή) Ελλάδος και όλοι μας είμαστε τόσο περήφανοι γι αυτό όσο ποτέ, εάν αναλογιστούμε τι συνθήκες βιώνουμε λόγω του Covid19».