Στην κορυφή των μεγάλων επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον συνεχίζει να βρίσκεται η ΑΧΑ, κατακτώντας τη 2η θέση στον διαγωνισμό Best Workplaces 2020.

Για 3η συνεχή φορά, στην κατηγορία Μεγάλων Επιχειρήσεων.

Στην κορυφή των μεγάλων επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον συνεχίζει να βρίσκεται η ΑΧΑ, κατακτώντας τη 2η θέση στον διαγωνισμό Best Workplaces 2020. Πρόκειται για την 3η συμμετοχή της στο θεσμό και 3η εν αντιστοιχία νίκη της, καθώς το 2016 κέρδισε την 1η και το 2010 την 5η θέση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, Ερρίκος Μοάτσος δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων: «Η διάκριση για μια ακόμη φορά της ΑΧΑ Ασφαλιστικής στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα μας γεμίζει χαρά και δικαιώνει την ανθρωποκεντρική στρατηγική μας όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».

Η Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαχείρισης Αλλαγής της εταιρείας, ανέφερε: «Επίκεντρο του σχεδιασμού κάθε δράσης μας είναι οι άνθρωποί μας και πρωταρχική στρατηγική μας προτεραιότητα η ανάπτυξη και η επαγγελματική εξέλιξή τους. Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, οι οποίοι είναι υπερήφανοι για την εταιρεία μας και το έδειξαν για άλλη μια φορά».