Η JNLeoussis+ δημιούργησε για λογαριασμό της Elpedison μια διαδραστική online καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «#MenoumeSpiti, αλλά δεν μένουμε χωρίς ενέργεια!».

Με διαδραστικό χαρακτήρα, για το #MenoumeSpiti.

Η JNLeoussis+ δημιούργησε για λογαριασμό της Elpedison μια διαδραστική online καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «#MenoumeSpiti, αλλά δεν μένουμε χωρίς ενέργεια!». Στοχεύοντας στην ενίσχυση της θετικής διάθεσης, υλοποιήθηκαν δύο ταυτόχρονοι διαγωνισμοί (wall-contests) που δημοσιεύθηκαν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Elpedison (Facebook & Instagram).

Συγκεκριμένα, η καμπάνια πρότεινε στο κοινό να μοιραστεί ιδέες και δημιουργικούς τρόπους για το πώς μένοντας κάποιος σπίτι μπορεί να περάσει ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο του, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την ενέργειά του. Οι συμμετέχοντες έπαιρναν αυτόματα μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις, με δώρα ενέργειας από την Elpedison.

Οι δύο ταυτόχρονοι διαγωνισμοί ζητούσαν απ’ τους χρήστες να συμμετάσχουν είτε μέσω σχολίου κάτω από το ανάλογο post στη σελίδα της Elpedison στο Facebook, είτε μέσω δημιουργικών stories στη σελίδα τους στο Instagram, κάνοντας tag @Elpedison & #MenoumeSpiti.