Το γνήσιο ιρλανδικό Kerrygold Cheddar έρχεται τώρα έτοιμο, κομμένο σε φέτες, σε νέα συσκευασία 150 γρ. για μεγαλύτερη ευκολία και άμεση χρήση σε burger, σάντουιτς, πίτσες, σαλάτες, αλλά ακόμη και λιωμένο πάνω σε πατάτες.

Με μήνυμα «Η γεύση που σε ταξιδεύει».

Το γνήσιο ιρλανδικό Kerrygold Cheddar έρχεται τώρα έτοιμο, κομμένο σε φέτες, σε νέα συσκευασία 150 γρ. για μεγαλύτερη ευκολία και άμεση χρήση σε burger, σάντουιτς, πίτσες, σαλάτες, αλλά ακόμη και λιωμένο πάνω σε πατάτες. Το Kerrygold Cheddar, όπως και όλα τα προϊόντα της Kerrygold, παράγεται από γάλα αγελάδων που βόσκουν ελεύθερες στα βοσκοτόπια της Ιρλανδίας για τουλάχιστον 300 ημέρες τον χρόνο.

Παράλληλα, η Kerrygold λανσάρει και μια νέα διαφημιστική καμπάνια για να επικοινωνήσει τις αξίες του Kerrygold Cheddar, με κεντρικό μήνυμα «Kerrygold: Η γεύση που σε ταξιδεύει». Το νέο διαφημιστικό σποτ βρίσκεται ήδη στον «αέρα» από τις 20 Απριλίου. Το Kerrygold Cheddar διατίθεται επίσης σε φρατζόλα 2,5 κιλών στον πάγκο των τυριών και σε κομμάτι 200γρ. στα ράφια με τα συσκευασμένα τυροκομικά προϊόντα.