Το Reload Greece ανακοίνωσε τις νικήτριες ομάδες του Young Entrepreneurs Programme (RGYEP) στην τελική διαγωνιστική φάση του προγράμματος (RGYEP Final Pitch Event) που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά το Σάββατο 28 Μαρτίου.

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Young Entrepreneurs Programme.

Το Reload Greece ανακοίνωσε τις νικήτριες ομάδες του Young Entrepreneurs Programme (RGYEP) στην τελική διαγωνιστική φάση του προγράμματος (RGYEP Final Pitch Event) που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά το Σάββατο 28 Μαρτίου. Το Young Entrepreneurs Programme, ο τριών σταδίων επιταχυντής του Reload Greece, εκπαιδεύει και προετοιμάζει νέους επιχειρηματίες ώστε να αναπτύξουν πρώιμες επιχειρηματικές ιδέες σε βιώσιμες startups, με θετικό κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο στην Ελλάδα.

Από τον Οκτώβριο του 2019 έως και τον Μάρτιο του 2020, περισσότεροι από 850 φιλόδοξοι νέοι και νέες έλαβαν μέρος σε workshops και events του RGYEP στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ολλανδία. Φέτος, λόγω του Covid-19, η τελική διαγωνιστική εκδήλωση έλαβε χώρα διαδικτυακά. Νικητές αναδείχθηκαν οι εταιρείες Nanoshield (βραβείο Rising Star), Gluco Live (βραβείο καινοτομίας) και Solex (βραβείο Socialand Environmental Impact).