Η alfa «Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης» προχώρησε σε δωρεά απαραίτητου ιατρικού και υγειονομικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία Κοζάνης και Καστοριάς, που αντιμετώπισαν μεγάλο όγκο κρουσμάτων κορονοϊού, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους.

Στα νοσοκομεία Κοζάνης και Καστοριάς

Η alfa «Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης» προχώρησε σε δωρεά απαραίτητου ιατρικού και υγειονομικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία Κοζάνης και Καστοριάς, που αντιμετώπισαν μεγάλο όγκο κρουσμάτων κορονοϊού, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους. Μετά από συνεννόηση με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, η εταιρεία προχώρησε στην προσφορά μηχανολογικού εξοπλισμού, συμβατού με τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να αντιμετωπιστούν οι τρέχουσες πολύ αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των ανθρώπων που νοσούν.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συσκευές υποβοήθησης αναπνοής, ηλεκτροκαρδιογράφους, ηλεκτρονικά πιεσόμετρα και προστατευτικά είδη μιας χρήσης. Επίσης, η alfa προσφέρει ποικιλία προϊόντων της για την καθημερινή σίτιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των δυο νοσοκομείων. Τις ευχαριστίες τους για τη δωρεά εξέφρασαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Τοπαλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι των δυο νοσοκομείων.