Η παγκόσμια ψηφιακή τράπεζα N26 ανακοινώνει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους πελάτες της να προσθέσουν τη ψηφιακή εκδοχή της κάρτας τους στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού τους ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους, πριν ακόμη παραλάβουν τη φυσική τους κάρτα.

Διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη.

Η παγκόσμια ψηφιακή τράπεζα N26 ανακοινώνει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους πελάτες της να προσθέσουν τη ψηφιακή εκδοχή της κάρτας τους στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού τους ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους, πριν ακόμη παραλάβουν τη φυσική τους κάρτα. Η ανάπτυξη αυτού του χαρακτηριστικού, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες της N26 σε όλη την Ευρώπη, επιταχύνθηκε ώστε να υποστηρίξει τους πελάτες της N26 εν μέσω της κρίσης του COVID-19.

Αμέσως μετά την πρώτη κατάθεση στον λογαριασμό, οι πελάτες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την N26 κάρτα τους και να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους την ίδια ημέρα που πραγματοποιούν την εγγραφή τους μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού Apple Pay με μέγιστο όριο 200 ευρώ ημερήσιας κατανάλωσης. «Παρατηρήσαμε σημαντική αύξηση στη ζήτηση mobile λύσεων πληρωμής τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της κρίσης του Covid-19. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να απλοποιήσουν την εμπειρία διαχείρισης των οικονομικών τους και να προσφέρουμε την πιο ευέλικτη τραπεζική εμπειρία στον κόσμο», δήλωσε ο Sarunas Legeckas, General Manager Greater Europe της N26.