Η Hellas Direct ανακοινώνει μία νέα πρωτοβουλία για να υποστηρίξει το έργο αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Επεκτείνει σε εργαζόμενους την προσφορά δωρεάν ασφάλισης για ένα μήνα.

Η Hellas Direct ανακοινώνει μία νέα πρωτοβουλία για να υποστηρίξει το έργο αντιμετώπισης του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, προσφέρει δώρο Οδική Βοήθεια για ένα μήνα σε όλους τους εργαζόμενους που δίνουν μάχη σε δύσκολες συνθήκες, όπως γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι στην καθαριότητα και σε σουπερμάρκετ, φαρμακοποιοί, ντελιβεράδες, πυροσβέστες και όλοι όσοι συνεχίζουν να εργάζονται για να συνεχίσει η καθημερινότητα όλων.

Η ασφαλιστική εταιρεία επικοινώνησε άμεσα με σχετικούς φορείς, όπως τα μεγαλύτερα νοσοκομεία και σουπερμάρκετ της χώρας, τον δήμο Αθηνών, την Τροχαία, online πλατφόρμες όπως το e-food καθώς και οργανώσεις εθελοντών. Στόχος είναι να μπορέσει καθένας από τους εργαζόμενους να ενημερωθεί για αυτήν την ενέργεια και να επωφεληθεί της προσφοράς, ώστε να έχει την κατάλληλη βοήθεια σε περίπτωση που τη χρειαστεί.

Η Hellas Direct έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μπορεί να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους οδηγούς χωρίς καμία καθυστέρηση. Η ομάδα της εξακολουθεί να λειτουργεί 24/7 και είναι σε άμεση επικοινωνία και συντονισμό με πάνω από 1400 συνεργεία σε όλη την Ελλάδα.

«Με το δώρο αυτό, θέλουμε κι εμείς στην Hellas Direct να είμαστε δίπλα στα άτομα που δίνουν μάχη αυτές τις ημέρες. Θέλουμε να τους υποστηρίξουμε με μία ομάδα που δουλεύει 24/7 και δίνει η ίδια τον δικό της αγώνα, για να εξασφαλίσει ότι όσοι κυκλοφορούν στον δρόμο θα έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται, χωρίς κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής και συνιδρυτής της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής.