Ο ασφαλιστικός όμιλος Eurolife ERB, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προχώρησε στη δωρεά υγειονομικού υλικού, ιατρικού εξοπλισμού και ειδών απολύμανσης και υγιεινής στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα.

Συμπράττει με το ΜΚΣ Δεσμός και το Υπουργείο Εργασίας.

Ο ασφαλιστικός όμιλος Eurolife ERB, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προχώρησε στη δωρεά υγειονομικού υλικού, ιατρικού εξοπλισμού και ειδών απολύμανσης και υγιεινής στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα. Τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας (ΚΚΠ) είναι οι φορείς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες νοσηλείας και φροντίδας στους πλέον ευάλωτους πολίτες σε όλες τις περιφέρειες τις χώρας.

Οι 50 δομές μακροπρόθεσμης φιλοξενίας των ΚΠΠ φροντίζουν ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως βρέφη και παιδιά χωρίς οικογένεια, ηλικιωμένους και ενήλικες με χρόνιες παθήσεις, άτομα με βαριές σωματικές ή/και νοητικές αναπηρίες και άτομα με δυσκολίες από ανίατες ασθένειες. Μέσω της δωρεάς, ο Δεσμός προχώρησε στην αγορά υγειονομικών υλικών και εξοπλισμού, για την κάλυψη των αναγκών των ΚΚΠ, όπως μάσκες, γάντια, θερμόμετρα, υλικά προστασίας φιλοξενούμενων, ιατρικού και διοικητικού προσωπικού, γάζες, οινόπνευμα, αντισηπτικά, στολές εργασίας και άλλων ειδών απολύμανσης.

Τα υλικά αυτά, στη συνέχεια, θα διαμοιραστούν στις δομές των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας. Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Eurolife ERB, ανέφερε: «Σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, είναι σημαντικό ως κοινωνία να δώσουμε αξία στην ομαδικότητά μας. Με μεγάλη μας χαρά, συνεργαζόμαστε με τον Δεσμό και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και γινόμαστε σύμμαχοι εκείνων που μεριμνούν καθημερινά για χιλιάδες συμπολίτες μας».