H Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) τροποποιεί τον διαγωνισμό που προκήρυξε πρόσφατα, και ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη, με αντικείμενο «Δράσεις προώθησης των προϊόντων της νέας ΠΑΣΕΓΕΣ σε χώρες της ΕΕ (Γερμανία)», εντάσσοντας σε αυτόν και την αγορά της Γαλλίας.

Εντάσσει σε αυτό και την αγορά της Γαλλίας.

H Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) τροποποιεί τον διαγωνισμό που προκήρυξε πρόσφατα, και ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη, με αντικείμενο «Δράσεις προώθησης των προϊόντων της νέας ΠΑΣΕΓΕΣ σε χώρες της ΕΕ (Γερμανία)», εντάσσοντας σε αυτόν και την αγορά της Γαλλίας. Κατά συνέπεια, τροποποιείται και ο προϋπολογισμός του προς ανάθεση έργου, από 1.612.903 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, σε 2.016.129 ευρώ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών παραμένει ίδια, στις 06/04/20. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία αφορά στην καθοδήγηση/συγγραφή πρότασης που θα υποβληθεί από τη νέα ΠΑΣΕΓΕΣ, υπηρεσίες σχεδιασμού, τεκμηρίωσης, συντονισμού, προγραμματισμού, υλοποίησης των εγκεκριμένων δράσεων του προγράμματος, παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των δράσεων.