Με τίτλο «Reshaping sales to drive growth in exceptional times», το φετινό Sales in Action υπό τη διοργάνωση της Boussias Events και την αιγίδα του Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου, στο Novotel Athenes, παρουσία 200 στελεχών πωλήσεων, από 80+ διαφορετικές εταιρείες.

Μέσα από την πλούσια ατζέντα, με περιεχόμενο αποκλειστικά αφιερωμένο στις πωλήσεις, οι σύνεδροι παρακολούθησαν 30 case studies, success stories και καλές πρακτικές εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους της ελληνικής αγοράς.

Οι ομιλίες των ανώτατων στελεχών των πωλήσεων, ανέδειξαν πρακτικές για την ανάπτυξη και τις στρατηγικές των πωλήσεων, όπως οι αξίες της ανθεκτικότητας, ευελιξίας, συνέπειας, στοχοπροσήλωσης κ.ά., ενώ, μεταξύ άλλων, τον ρόλο του Learning and Development για τα προγράμματα Sales Enablement, ανέπτυξαν μέσα από ένα ζωντανό διάλογο τα στελέχη της Ericsson, Γιώργος Παστίδης, Sales Learning & Development Director GFGO Group Sales και Vidya Krishnan, Chief Learning Officer Global Head of Learning & Development. Χορηγός ήταν η ΔΕΠΑ Εμπορίας ΑΕ, υποστηρικτής η Sixt και audiovisual support η Coneq.