Το 47ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor θα πραγματοποιηθεί 11 με 13 Μαρτίου

Πρόκειται για την κορύφωση της πολυδιάστατης διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής επιχειρήσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο βάσει των κριτηρίων της Endeavor, προκειμένου να αναδειχθούν οι επόμενοι Endeavor Entrepreneurs. Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιείται 5 φορές το χρόνο σε μία πόλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor.

Στο πλαίσιο της τριήμερης εκδήλωσης, που αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα, θα αξιολογηθούν 20 περίπου νέοι επιχειρηματίες από επιχειρηματικούς ηγέτες της Ελλάδας και των άλλων χωρών που δραστηριοποιείται η Endeavor, με στόχο την ένταξη στο διεθνές δίκτυό της.

Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, επενδυτικών σχημάτων καθώς και στελέχη της Endeavor από όλες τις χώρες του δικτύου της. Στο πάνελ θα λάβουν μέρος και τρεις ελληνικές επιχειρήσεις, διεκδικώντας την ένταξή τους στο διεθνές δίκτυο της Endeavor, προκειμένου να απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από τους mentors και advisors της Endeavor.

Στο δίκτυο έχουν ήδη ενταχθεί οι εταιρείες Daily Secret και Hellas Direct σε εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη και το Μαϊάμι αντίστοιχα, ενώ στους λίγους μήνες λειτουργίας του ελληνικού γραφείου συγκεντρώθηκαν αιτήσεις από 110 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους.