Είναι θαύμα που βγάζουμε και αυτό το πρόγραμμα
«Είναι θαύμα που βγάζουμε έστω και αυτό το πρόγραμμα. Δεν δουλεύει τίποτα στην ΕΡΤ.» Με αυτήν την καταπληκτική δήλωση ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΡΤ ΑΕ, έδωσε στον Τύπο μια εικόνα ρεαλιστική και μελαγχολική των προοπτικών της ελληνικής τηλεόρασης, λίγες εβδομάδες πριν από τη μαζική εισβολή της δορυφορικής.

Ο κ. Κωβαίος έχει ελάχιστη θητεία στην ΕΡΤ και κατά συνέπεια του είναι σχετικά εύκολο να είναι ρεαλιστής και να δηλώνει δημοσίως ότι τίποτε δεν δουλεύει στην ΕΡΤ. Αν κάνει την ίδια δήλωση σε έξι μήνες -όταν όπως φοβόμαστε η κατάσταση δεν θα έχει καθόλου αλλάξει- τότε θα έχει ασφαλώς μεγαλύτερη αξία.

Συνεργασία Reckitt & Colman με Adel Saatchi & Saatchi
Τη διαφήμιση της νέας σειράς αποσμητικών χώρου Airwick της Reckitt & Colman ανέλαβε η Saatchi & Saatchi Advertising. Η νέα σειρά, που λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά πριν λίγες μέρες, αποτελείται από τα προϊόντα Airwick Magic και Airwick Stick-up.

Ο κ. Γ. Γαλανάκης, Account Director της Adel Saatchi & Saatchi και υπεύθυνος για το Μάνατζμεντ του νέου λογαριασμού, δήλωσε σχετικά: «Για την εταιρεία μας είναι ιδιαίτερα σημαντική η νέα συνεργασία με τη Reckitt & Colman -μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο. Είμαστε πολύ ευτυχείς που η συνεργασία αρχίζει σε μια φάση σημαντικής ανόδου της Reckitt & Colman στην Ελλάδα και διεθνώς. Θέλησή μας είναι να συμβάλουμε και εμείς στην ανοδική πορεία της εταιρείας», καταλήγει.

Έρχεται το ελληνικό Marie Claire
Από την 01/12/1988 ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη προσθέτει ένα ακόμα περιοδικό στο δυναμικό του. Πρόκειται για την ελληνική έκδοση του Marie Claire. Το Marie Claire είναι το πρώτο σε κυκλοφορία γυναικείο περιοδικό στη Γαλλία με αρκετή διαφορά από τον ανταγωνισμό και ο Οργανισμός Λαμπράκη, που έχει ήδη αγοράσει ένα νέο περιοδικό, το Πάνθεον, φαίνεται αρκετά υπερήφανος για το νέο απόκτημά του. Κύριος ανταγωνιστής του Marie Claire είναι το Elle, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις του Ζαν Ζακ Λεσέρ τρεις μήνες νωρίτερα, γεγονός που του δίνει ένα σημαντικό χρονικό πλεονέκτημα.

Νέες εκπομπές του Antenna FM Stereo
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα είναι οικοδεσπότης στο «Club της πολιτικής». Τη νέα ζωντανή εκπομπή του Antenna 97,1 FM Stereo που θα μεταδίδεται κάθε βράδυ (από τα μεσάνυχτα μέχρι τη 1 π.μ.) από την Δευτέρα έως την Παρασκευή. Η εκπομπή υπόσχεται να είναι μια καθημερινή πολιτική νότα με συνεντεύξεις, συζητήσεις, απόψεις και παραλειπόμενα της πολιτικής σκηνής «χωρίς φόβο και πάθος», αλλά και πολλή μουσική.

Επίσης από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ο Antenna FM θα μεταδίδει δύο φορές την ημέρα αγγλόφωνο δελτίο ειδήσεων. Το δελτίο, που θα μεταδίδεται στις 8:35 το πρωί και στις 19:55 το βράδυ, θα συντάσσει και θα παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος John Carr, ανταποκριτής στην Ελλάδα της εφημερίδας «The Wall Street Journal».

Ανοδική πορεία για το Κλικ
Πολύ καλά εξακολουθεί να πηγαίνει το Κλικ. Το περιοδικό ειδικών εκδόσεων Α. Τερζόπουλου πούλησε στην περιοχή Αθηνών-Πειραιώς 25.100 τεύχη και στην επαρχία 23.600 τεύχη τον Ιούνιο. Γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού το Κλικ ασχολείται από την αρχή της έκδοσής του συστηματικά με τον κόσμο της επικοινωνίας, βελτιώνοντας την εικόνα του στην κοινή γνώμη και βοηθώντας στην προσέλκυση νέων ανθρώπων που θα μπορούσαν να εργαστούν σε αυτόν.