Η ΙΔΕΑ Η 4 Wise Monkeys ανέλαβε την global επικοινωνία του brand STR8 με παρουσία σε περισσότερες από 15 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Η καμπάνια που δημιουργήθηκε αποτελεί το «μανιφέστο του σύγχρονου άντρα», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, και αντικατοπτρίζει τις διαχρονικές αξίες του brand.

Το να είναι κανείς αληθινός στον εαυτό του δεν είναι ο εύκολος δρόμος. Θέλει τόλμη και γενναιότητα. Το να είναι αληθινός στον εαυτό του σημαίνει πολλά και διαφορετικά πράγματα πιο πολύ απ’ όλα όμως, σημαίνει να μη φοβάται να εκφραστεί, να συγκινηθεί, να μοιραστεί ό,τι είναι και ό,τι τον ευχαριστεί.

Αυτή ακριβώς είναι η προτροπή του STR8 και αυτό είναι το «attitude» που στηρίζει. Η καμπάνια «ξεδιπλώνεται» σε ATL κανάλια και βέβαια σε social περιβάλλον με μία σειρά από tailor-made υλικά που επικοινωνούν το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας «Spray Your Truth». Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Σερβία με ένα global cast ηθοποιών σε σκηνοθεσία Daniel Bolda και παραγωγή από τη Stefi Productions.