9-11 Μαΐου στην Τεχνόπολη
Το Φεστιβάλ πλαισιώνουν 120 Έλληνες μικροί παραγωγοί και τα προϊόντα τους, γευσιγνωσίες, εργαστήρια γεύσης, μαθήματα μαγειρικής, ανοιξιάτικες σπεσιαλιτέ και πρωτότυπο ελληνικό street food από διάσημους σεφ και εστιατόρια, βραβεία κοινού, καινοτομίας και συσκευασίας, έκθεση φωτογραφίας, live μουσικές και θεατρικά δρώμενα. Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν γνωστοί και καταξιωμένοι σεφ, συγγραφείς μαγειρικής, τηλεοπτικοί παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, οινολόγοι και γευσιγνώστες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέσεις στο www.elladagiortigefseis.gr.