Για δεύτερη συνεχή φορά, η Lidl Ελλάς ξεχώρισε στα Superior Taste Awards του International Taste Institute, με 27 νέα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης σε προϊόντα της που ξεχωρίζουν για τη γευστική τους υπεροχή. Στη διαδικασία γευσιγνωσίας συμμετείχαν καταξιωμένοι chefs και sommeliers, οι οποίοι μέσω μιας αυστηρής μεθοδολογίας ανέδειξαν και βράβευσαν με 1, 2 και 3 αστέρια γεύσης, 27 προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά στα 225 καταστήματα της Lidl Ελλάς.

Μεταξύ άλλων, με 3 αστέρια διακρίθηκαν το φυσικό μεταλλικό νερό «Μιτσικέλι» και η φρέσκια τσιπούρα, και με 2 αστέρια τα τζατζίκι «Chef Select» με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, nuggets κοτόπουλου παναρισμένα από ατόφιο φιλέτο, φιλετίνια κοτόπουλου παναρισμένα από ατόφιο φιλέτο, λουκάνικα χοιρινά, εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο «Εύ» Π.Γ.Ε. Χανίων Κρήτης, τυρί φέτα «ΓΑΛΠΟ» Π.Ο.Π., ταχίνι με μέλι «Γλυκάνθη» και τυρόπιτα χωριάτικη.

«Οι νέες αυτές διακρίσεις αποδεικνύουν ακόμη μία φορά την αφοσίωση της Lidl Ελλάς στη διάθεση προϊόντων εξαίρετης ποιότητας και ανώτερης γεύσης, τα οποία μεταφέρει καθημερινά στο τραπέζι των ελλήνων καταναλωτών», αναφέρει η εταιρεία.