Η Ημέρας Καλής Πράξης, η μεγαλύτερη εθελοντική ενέργεια της Κωτσόβολος που επέστρεψε φέτος ως React Day, πραγματοποιήθηκε, για 10η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, καλώντας τον κόσμο να «αντιδράσει» για μία καλύτερη ζωή.

Πάνω από 2.000 και πλέον εθελοντές απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα – ιστορικό ρεκόρ της ενέργειας – έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε πράγματι να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο, υλοποιώντας 63 «καλές πράξεις», αφιερωμένες στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Έτσι, φέτος, οι άνθρωποι της εταιρείας που εργάζονται στο Υποστηρικτικό της Κέντρο, αλλά και στο κατάστημα της Ελευσίνας, βρέθηκαν στη Φιλική Φωλιά, στο «Κέντρο Αγάπης» Ελευσίνας, και προσέφεραν στα παιδιά μία ημέρα με πολύ παιχνίδι, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ ανακαίνισαν τον προαύλιο χώρου του Κέντρου.

Την ίδια στιγμή, στην υπόλοιπη χώρα πραγματοποιήθηκαν δράσεις που αφορούσαν σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα, σε ανθρώπους με ψυχικές ασθένειες και τρίτης ηλικίας, μέχρι και στα ζώα, αλλά και άλλες δράσεις για το περιβάλλον, όπως δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς ακτών και αναπλάσεις χώρων.