Το συνέδριο πραγματοποιείται στις 14 Νοεμβρίου, στην Αθήνα
Η ρεαλιστική αποτύπωση της επίδρασης του FinTech στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, ο αντίκτυπος τεχνολογιών όπως το blockchain στις τραπεζικές υπηρεσίες, οι καλές πρακτικές συνεργασίας ανάμεσα σε όλους του stakeholders του χρηματοπιστωτικού οικοσυστήματος, αλλά και η «επόμενη μέρα» του ελληνικού retail banking, σε ένα περιβάλλον έντονου ψηφιακού μετασχηματισμού είναι τα κύρια θέματα που θα αναλυθούν στο 15ο Bank Management Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο Divani Caravel Hotel.

Το «παρών» στο συνέδριο δίνουν ισχυρές προσωπικότητες του ευρωπαϊκού τραπεζικού οικοσυστήματος, όπως ο Oliver Bussmann, πρώην Group CIO της UBS και μέλος της λίστας FinTech 40, ο Thomas Brosch, Head of Digital Roadmap & Innovation της Deutsche Bank, και η Γενική Διευθύντρια του StartupBootcamp FinTech London και μέλος της λίστας Top 10 Influencers στο SME Banking, Helene Panzarino.

Καινοτομία του φετινού συνεδρίου αποτελεί το corporate storytelling session του βραβευμένου financial marketing expert και VP Online της OgilvyOne James Sandberg, ενώ το μέλλον του ελληνικού retail banking θα αναλυθεί στο πλαίσιο συζήτησης πάνελ. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν τα κύρια ευρήματα της έρευνας της Global Link για τον αντίκτυπο του FinTech στην ελληνική τραπεζική αγορά, έρευνα που πραγματοποιήθηκε ειδικά για το Bank Management Conference. Περισσότερες πληροφορίες στο www.bankmanagement.gr.