Φέτος, η Ελλάδα είναι παρούσα στη λίστα Best Workplaces in Europe 2023, με 12 εταιρείες της ελληνικής αγοράς, 5 πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και 7 αμιγώς ελληνικές.

Οι πολυεθνικές DHL Express, Teleperformance, S.C Johnson Hellas, Deloitte και Bristol-Myers Squibb καθώς και οι ελληνικές Epsilon Net, Β. Καυκάς ΑΕ, Kaizen Gaming, Hack The Box, Info Quest Technologies, XM και Yodeck (Flipnode), βραβεύτηκαν μεταξύ των καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Για να δημιουργήσει τη λίστα Best Workplaces in Europe 2023, το Great Place to Work διεξήγαγε την έρευνά του σε περισσότερους από 2,6 εκατ. εργαζόμενους, σε 44 χώρες και σε 3.351 εταιρείες στην Ευρώπη.

Την πρώτη θέση στις πολυεθνικές εταιρείες της Ευρώπης κατέκτησε, για μία ακόμη χρονιά η DHL Express, στις μεγάλες εθνικές (500+ εργαζόμενοι) η ολλανδική AFAS Software, στις μεσαίου μεγέθους (50-499 εργαζόμενοι) η, επίσης, ολλανδική Blue Bricks και στις μικρού μεγέθους (10-49 εργαζόμενοι) η τουρκική TrabzonPort.