Ο κυπριακός όμιλος γιόρτασε και τα 100 χρόνια λειτουργίας του
Τα 100 χρόνια δραστηριότητας στην Κύπρο, αλλά και 100 χρόνια συνεργασίας με την Unilever, συμπληρώνει φέτος ο κυπριακός όμιλος Π.Μ. Τσεριώτης.

Παρών στην εορταστική εκδήλωση της επετείου, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, ήταν και ο Jean-Francois Etienne, Γενικός Διευθυντής της Unilever για Ελλάδα, Κύπρο και ΝΑ Ευρώπη. Ο Etienne μίλησε για την μακρόχρονη συνεργασία της Unilever με την Π.Μ. Τσεριώτης και τις επενδύσεις που πραγματοποίησαν από κοινού οι δυο εταιρείες στην κυπριακή αγορά, παρέχοντας πλειάδα επώνυμων καταναλωτικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων και προϊόντων που παράγονται στην Κύπρο.

O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, δήλωσε σχετικά: «Η οικογένεια Τσεριώτη κατάφερε να ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Κύπρου και να αναδείξει την εταιρεία ως έναν από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες εταιρειών – κολοσσών παγκόσμιας φήμης, καθιστώντας την πρόσθετα και ως έναν από τους πλέον σημαντικούς πρεσβευτές της κυπριακής επιχειρηματικότητας στη διεθνή κοινότητα».