Δέκα γνωστά εστιατόρια, 34 πιάτα, μουσική και live cooking ήταν κάποια από τα ατού του φετινού Taste of Athens 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο στις 7-10 Ιουλίου. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά, παρουσία εκπροσώπων της αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής και fans του φαγητού.

Κουζίνες στα pop-up κιόσκια τους, σερβίροντας στους επισκέπτες πιάτα υψηλής ποιότητας σε προνομιακές τιμές, έστησαν τα εστιατόρια Σπονδή, Pelagos, Delta, Hytra, Alficon, Herve, Fuga, Gastone, Zillers Roof Garden και Shedia Home, το οποίο βρέθηκε στο Ζάππειο για να υπενθυμίσει πως η αλληλεγγύη περνά και από το στομάχι.

Επίσης, στη σκηνή του Taste Theater by Grundig | Κωτσόβολος, οι σεφ έκαναν live demonstration των πιάτων τους, ενώ καλεσμένοι από τη γαστρονομική σκηνή μοιράστηκαν μαγειρικά μυστικά και συμβουλές για zero-waste μαγειρική και διηγήθηκαν ιστορίες.