Εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις και τάσεις της αγοράς δια στόματος των στελεχών της, στα «25 χρόνια DailyFax»!

Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν… Η αναγνώριση της ουσιαστικής συμβολής του φαρμακευτικού κλάδου, εκτός από τον τομέα της οικονομίας, και στη βελτίωση του επιπέδου υγείας και ζωής των ανθρώπων. Αφορμή, η παρουσίαση του αποτυπώματος της Novartis Hellas στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, μέσω μεθοδολογίας που ποσοτικοποιεί τις πολλαπλές θετικές επιδράσεις της επιχειρηματικής της δραστηριότητας για τους ασθενείς, την κοινωνία και το σύστημα υγείας της χώρας.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν… Η φαρμακευτική αγορά τα τελευταία χρόνια τροφοδοτεί την ειδησεογραφία με συγκλονιστικές εξελίξεις σχετικά με νέες θεραπείες που έρχονται να δώσουν λύσεις και να προσθέσουν περισσότερα χρόνια ζωής και ποιότητα υγείας στους ανθρώπους. Πρόκειται για μία εποχή συναρπαστικών επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων που έχουν ανοίξει νέους δρόμους με εξατομικευμένες θεραπείες, γονιδιακές και κυτταρικές θεραπείες και άλλες θεραπευτικές καινοτομίες. Η Novartis είναι πρωτοπόρος σε αυτή την πορεία, με ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια θεραπειών. Μόνο τα τελευταία τρία χρόνια, έχει λάβει τις περισσότερες εγκρίσεις στις ΗΠΑ και την EE για πρωτότυπα χημικά μόρια από οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική εταιρεία.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι ότι… Ο τομέας της Επικοινωνίας εξελίσσεται διαρκώς με δυναμισμό, δημιουργικότητα και καινοτόμες προσεγγίσεις που συμβάλλουν αποφασιστικά στη διάδοση των καλών νέων και μηνυμάτων με ουσία.

Το DailyFax για μένα είναι… Η καθημερινή μου πηγή ενημέρωσης για τα νέα της αγοράς.