Ως Official Premium Media Partner στην Ελλάδα
Η Euroleague Basketball προχώρησε σε συνεργασία με το Gazzetta.gr, το οποίο αναλαμβάνει «Official Premium Media Partner» στην Ελλάδα για τα επόμενα 5 χρόνια.

Οι Premium Media Partners της Euroleague προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό τα τελευταία νέα, το πιο έγκυρο ρεπορτάζ, αποκλειστικά video, αφιερώματα και ό,τι άλλο αφορά τη διοργάνωση σε διαφορετικές γλώσσες. Το Gazzetta.gr, με απαρχή τη συνεργασία μπορεί να «υποσχεθεί» στους αναγνώστες του «την ασύγκριτη κάλυψη της Turkish Αirlines Euroleague» όπως επισημαίνει, χάρη σε μια συμφωνία που εξασφαλίζει την αδιάκοπη και αποκλειστική παροχή περιεχομένου ως συνεργάτης της Euroleague Basketball.

«Με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Euroleague Basketball, ως Premium Media Partner», δήλωσε ο Γιάννης Καποδίστριας, Διευθύνων Σύμβουλος της Liquid Media. «Είναι μοναδικό να είσαι στην οικογένεια της Euroleague Basketball και ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες της, δημιουργώντας τον απόλυτο προορισμό για εκατομμύρια φιλάθλους του μπάσκετ».