Tο VentureGarden είναι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να συμμετέχουν σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό δίκτυο και να λάβουν πρακτική εκπαίδευση.

Υλοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το Alba Graduate Business School, The American College of Greece και το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (ΑCT), μέλος του Ανατόλια αντίστοιχα. Συμπληρώνοντας 5 χρόνια λειτουργίας, το πρόγραμμα VentureGarden δέχεται αιτήσεις για τον επόμενο κύκλο εκπαίδευσης και υποστήριξης επιχειρηματιών στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στην Αθήνα από το Alba Hub for Entrepreneurship and Development (AHEAD), το κέντρο επιχειρηματικότητας του Alba. Οι αιτήσεις για τον κύκλο του εντατικού προγράμματος μαθημάτων έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους στο www.venturegarden.gr. Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου 2019. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 6 Μαΐου 2019 στην Αθήνα, με διάρκεια πέντε εβδομάδων.