Ανάθεση μετά από κλειστό spec

Η συνεργασία περιλαμβάνει ολοκληρωμένο πρόγραμμα στρατηγικής εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας και συγκεκριμένα, γραφείο τύπου και media relations, εκδηλώσεις, διαχείριση χορηγιών και παρουσίας της μάρκας σε επιχειρηματικά συνέδρια, εκθέσεις, προωθητικές ενέργειες, συμβουλευτική για την a-t-l επικοινωνία, καθώς και επικοινωνία σε κάθετες αγορές.

Η επικεφαλής της One Whole Managing Reputation, Α. Καρδάμη τόνισε σχετικά: «Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η Epson μας δίνει την ώθηση και την αυτοπεποίθηση να αναπτύξουμε ακόμη πιο δημιουργικές ιδέες και στρατηγικές για μια μάρκα που επί σειρά ετών προσφέρει πρωτοποριακές τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις».

Η Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, δήλωσε από την πλευρά της: «Μετά από ενδελεχή διερεύνηση της αγοράς, είμαστε ικανοποιημένοι που ανακοινώνουμε μία νέα συνεργασία με την οποία πιστεύουμε ότι θα ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την επικοινωνία της καινοτομίας και της τεχνολογικής υπεροχής της Epson, συνεχίζοντας να προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας».