Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί για έκτη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια και καλεί όλους να κάνουν πραγματικότητα τις ζωγραφιές-χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τα δικά τους Ευχοστολίδια ακολουθώντας τα εξής βήματα: Επιλέγουν την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουν να πραγματοποιήσουν, αγοράζουν το δώρο που πιστεύουν ότι πραγματοποιεί την παιδική ευχή και στέλνουν τη δική τους ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο.

Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά του δώρου, οι χρήστες μεταφέρονται στην ιστοσελίδα του καταστήματος Public, όπου διατίθενται προεπιλεγμένες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ευχές των παιδιών. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την αυθεντική ζωγραφιά κάθε ευχής που πραγματοποιούν, ως ενθύμιο.

Την ίδια ώρα, όσοι συμμετέχουν δωρεάν στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις των ιδρυμάτων και σωματείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.