Τέσσερα βραβεία απέσπασε η Cosmote e-Value στα Sales Excellence Awards 2019, για τις υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που προσφέρει, τα εκπαιδευτικά προγράμματα αύξησης πωλήσεων και ανάπτυξης στελεχών που υλοποιεί, αλλά και για την ανάπτυξή της σε διεθνείς αγορές.

H Cosmote e-Value κέρδισε δύο Gold βραβεία, για τις Υπηρεσίες Call Center που παρέχει 365 ημέρες τον χρόνο και για τα καινοτόμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εξυπηρέτησης και Αύξησης Πωλήσεων που δημιουργεί και υλοποιεί σε συνεργασία με τους πελάτες της, και συγκεκριμένα για τις ανάγκες του έργου Coffee Island. Απέσπασε επίσης δύο Silver βραβεία, ένα στην κατηγορία «Αύξηση εξαγωγών-Ανάπτυξη σε Διεθνείς Αγορές», για την παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης σε περισσότερες από 27 χώρες και ένα στην κατηγορία «Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Στελεχών Πωλήσεων».

«Οι φετινές διακρίσεις στα Sales Excellence Awards επιβεβαιώνουν την προτεραιότητα που δίνουμε στον πελάτη και την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρουμε σε κάθε σημείο επαφής μαζί του, και μας δίνουν την ώθηση για να βάλουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Cosmote e-Value, Αμβρόσιος Κάρδαρης.