Σε συνεργασία προχωρούν το Ferryhopper και η Welcome Pickups, με σκοπό να συνδυάσουν τις υπηρεσίες τους προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Όπως είναι γνωστό, το Ferryhopper είναι πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν εύκολα και γρήγορα το ταξίδι τους για πάνω από 160 προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Welcome Pickups παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς ταξιδιωτών από και προς αεροδρόμια και λιμάνια (μεταφορές, ταξιδιωτικά προϊόντα, δραστηριότητες, πληροφορίες).

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι χρήστες του Ferryhopper θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Welcome Pickups από και προς το αεροδρόμιο/ λιμάνι αλλά και το ξενοδοχείο τους. Όπως ανέφερε ο Σάββας Γεωργίου, συνιδρυτής και CPO της Welcome Pickups, η συνεργασία με το Ferryhopper είναι η πρώτη που ανακοινώνεται από μια νέα σειρά συνεργασιών της Welcome Pickups στον τομέα του hotel tech industry.

«Αμφότερες οι εταιρείες επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε την καλύτερη πιθανή εμπειρία σε online και offline περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία θα έχει ως αποτέλεσμα μία πραγματικά μοναδική εμπειρία για τους ταξιδιώτες στην Ελλάδα», ανέφερε. Ο Χρήστος Σπαθαράκης, συνιδρυτής και CEO του Ferryhopper δήλωσε: «Η συνεργασία με την Welcome Pickups θα μας βοηθήσει να παρέχουμε μέσα από την πλατφόρμα μας, μια ξεχωριστή λύση στους χρήστες μας».