To BestPrice συνεργάζεται με την MyBank και εισάγει νέους τρόπους συναλλαγών για τα 2.000 ηλεκτρονικά καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο BestPrice.gr.

Η διασύνδεση της B2B «Πλατφόρμας Συνεργατών» του BestPrice με τη MyBank δίνει η δυνατότητα άμεσων και ασφαλών συναλλαγών. Οι συνεργάτες του BestPrice μπορούν να κάνουν εύκολα συναλλαγές μέσα από το e-banking τους. Επίσης, το BestPrice εμφανίζεται πλέον και ως επιλογή πληρωμής μέσα στο e-banking όλων των μεγάλων τραπεζών.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO του BestPrice, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας στη Eurobank και τη MyBank για την υλοποίηση του πρότυπου αυτού έργου. Οι νέοι αυτοί τρόποι πληρωμών συμβαδίζουν με την φιλοσοφία του BestPrice, που έχει σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον καταναλωτή, αλλά και στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα».

O Διευθύνων Σύμβουλος στην PRETA S.A.S. και συνιδρυτής της MyBank, Τarik Zerkti, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι με την επιλογή του BestPrice να ενσωματώσει το MyBank στη πλατφόρμα του. Αποτελεί απόδειξη της αυξανόμενης δημοτικότητας αυτού του τρόπου πληρωμής στην Ελλάδα».