Για την προσφορά υπηρεσιών online customer experience optimization

Η Maxymiser μεγιστοποιεί τις επιχειρησιακές επιδόσεις των online brands, βελτιστοποιώντας την εμπειρία των πελατών τους. Οι υπηρεσίες online optimization της Maxymiser καλύπτουν και τις πλέον σύνθετες ανάγκες testing και personalization, είναι cloud-based και λειτουργούν σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ η τεχνική τους ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα του τελικού πελάτη είναι γρήγορη και απλή.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Valuecom, σχολιάζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα των προϊόντων της Maxymiser και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της, σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τη μακρόχρονη γνώση και εμπειρία της Valuecom στην ελληνική αγορά, θα προσφέρει στις τοπικές εταιρείες e-commerce τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες online customer experience optimization».

O Nick Keating, VP EMEΑ της Maxymiser, αναφέρει: «Η Valuecom είναι ένα πολύ γνωστό marketing agency στην Ελλάδα και ανακαλύψαμε ότι μαζί μπορούμε να παρουσιάσουμε μια ιδιαίτερα ελκυστική και αποτελεσματική πρόταση σε εταιρείες σε όλη τη χώρα».