Παράλληλα με το νέο app του, για iPhone και Android
Η πλατφόρμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Star.gr βρίσκεται «στον αέρα», ριζικά ανανεωμένη, προσφέροντας στον επισκέπτη μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση, συνδυασμένη με εμφάνιση η οποία ενισχύει το user experience.

Στην αρχική σελίδα, ο χρήστης αποκτά μια σφαιρική εικόνα από τα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και τα τελευταία νέα. Αν ο χρήστης επιθυμεί να ενημερωθεί μόνο για τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, μπορεί να επιλέξει την κατηγορία Ειδήσεις. Στην κατηγορία Lifestyle παρουσιάζονται τα τελευταία lifestyle νέα, προβλέψεις για τα ζώδια, tips για μόδα και ομορφιά και συνταγές. «Video is king» στην ψηφιακή εποχή, όπως επισημαίνει ο σταθμός, για αυτό και τα βίντεο δεν λείπουν από το ανανεωμένο site.

Επιπλέον, στο νέο star.gr μπορεί κανείς να βρει quiz, ειδικά video και διαδραστικά θέματα μέσα από την κατηγορία Star Special, καθώς και απόψεις από τους συντάκτες του star.gr και δημοσιογράφους του δελτίου ειδήσεων. Στην κατηγορία TV, διατίθεται το πρόγραμμα της τηλεόρασης Live και on-demand, καθώς και αποκλειστικό web-only περιεχόμενο στο webtv. Παράλληλα, καινοτομία του νέου portal είναι το ανανεωμένο application του star.gr για iPhone και Android. Ο χρήστης μπορεί, χρησιμοποιώντας το app, να σώσει τα αγαπημένα του άρθρα για να τα διαβάσει αργότερα, ακόμα και χωρίς wi-fi ή χρήση data. Το νέο star.gr, όπως και οι mobile εφαρμογές αναπτύχθηκαν από το νέο τμήμα web development που δημιουργήθηκε στο Star.