Σχεδιασμός και υλοποίηση του «Future Zone»
H Solid Havas ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του «Future Zone» για λογαριασμό της εταιρείας Πλαίσιο Computers, στο πλαίσιο χορηγίας της τελευταίας στο Athens Science Festival, στην Τεχνόπολη.

Παράλληλα, πραγματοποίησε εκδήλωση για εκπροσώπους ΜΜΕ, οι οποίοι επισκέφθηκαν πρώτοι τον ειδικά σχεδιασμένο χώρο και συνομίλησαν με στελέχη της εταιρείας. Από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, περισσότεροι από 18.000 επισκέπτες του «Future Zone» είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια έντονη γεύση από το αύριο και να απολαύσουν – ανάλογα με την ηλικία τους – παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας -που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως VR Bicycle, 9D Cocoon, 360 Video, VR Racing-, ενώ ειδική πίστα στον εξωτερικό χώρο έδωσε τα πρώτα μαθήματα πλοήγησης Drone σε μικρούς και μεγάλους.

Στο S.T.E.M Lab Zone παρουσιάστηκε το καινοτόμο εκπαιδευτικό κίνημα S.T.E.M (Science Technology Engineering, Mathematics), με πειράματα, κατασκευές και διαδραστικά παιχνίδια μάθησης, μέσα από τα οποία τα παιδιά μαθαίνουν στην πράξη τις βασικές αρχές των επιστημών με διασκεδαστικό τρόπο. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκαν, επίσης, μουσικοχορευτικά happenings, με τη «μουσική της τεχνολογίας», η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για το Πλαίσιο και το Future Zone δίνοντας τον τόνο της τεχνολογίας.