Την ανανέωση του site της
Η Grandair Cargo Services προχώρησε σε redesign του site της, αναθέτοντας την ανανέωση της ψηφιακής της εικόνας στην Generation Y – International e-Business Experts.

Η Grandair με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και υπηρεσίας στη διακίνηση γενικού φορτίου και ανταλλακτικών πλοίων, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων και εκτελωνισμού παγκοσμίως. Πέρα από την φυσική της παρουσία και τις υπηρεσίες που προσφέρει στο πελατολόγιό της, η Grandair έχει διευρύνει τον κύκλο εργασιών της και με τη χρήση ψηφιακών μέσων, με αιχμή του δόρατος το website της.

To ανανεωμένο Grandair.gr αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπορικής αξίας των υπηρεσιών της εταιρείας, γι’ αυτό και χρησιμοποιήθηκαν πλούσια media στοιχεία, οπτικοποιώντας έτσι την εξίσου πλούσια δραστηριότητά της. Σημαντικό στοιχείο στο ανανεωμένο website αποτελεί το track & trace system του airfreight και του shipment, που δημιούργησε εξολοκλήρου η Generation Y και το οποίο αποτελεί μια καινοτομία που δίνει τη δυνατότητα τόσο για τον πελάτη της εταιρείας, όσο και για την ίδια την Grandair να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στη λίστα εργασιών και στις συνεργαζόμενες εταιρείες ανά τον κόσμο.