Η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου Κύπρου (ΔΕΦΑ) επέλεξε, κατόπιν spec, την OneTeam ως στρατηγικό της σύμβουλο και συνεργάτη, σε θέματα χάραξης επικοινωνιακής πολιτικής, εμπλοκής και ενεργοποίησης φορέων και διαχείρισης κρίσεων.

Η επιλογή της OneTeam από την ΔΕΦΑ βασίστηκε εκτός των οικονομικών δεδομένων, στη μεθοδολογική προσέγγιση, στην προηγούμενη εμπειρία της εταιρείας και των στελεχών της, καθώς και στην επιτυχή διαχείριση ανάλογων προκλήσεων. Στην παρούσα φάση, η ΔΕΦΑ βρίσκεται σε διαδικασία εισαγωγής φυσικού αερίου στην Κύπρο μέσω της κατασκευής τερματικού σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου – ΥΦΑ (FSRU) στην περιοχή Βασιλικό.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο επενδυτικό σχέδιο στην παρούσα χρονική στιγμή στην Κύπρο που θα χρηματοδοτηθεί κατά 40% από την ΕΕ. Ο Managing Director της OneTeam, Κωνσταντίνος Νοδάρας, σημείωσε: «Με την επικύρωση και την έναρξη της νέας αυτής συνεργασίας με τη ΔΕΦΑ, επιβεβαιώνεται και η επιχειρηματική στρατηγική της OneTeam που έχει ως βασικό άξονα της την εξωστρέφεια. Η μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία και η εμπειρία της εταιρείας μας σε θέματα ενέργειας, μας οδήγησε στη σύναψη αυτής της νέας και πολύ δυναμικής συνεργασίας».