Με στόχο την ανάπτυξη της McDonald’s
Η Premier Capital, developmental licencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές με έδρα τη Μάλτα, πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα ετήσιο συνέδριο Communication Day στο Westin’s Costa Navarino Resort στη Μεσσηνία.

Σχεδόν 400 άνθρωποι από τις έξι χώρες της Premier Capital (Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ελλάδα, Μάλτα και Ρουμανία) ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το συνέδριο. Μεταξύ των συμμετεχόντων βρέθηκαν εργαζόμενοι από τα τμήματα Operations, Supply Chain, Finance, Marketing & Public Relations, HR, Legal, IT, Development, Administration και διευθυντές εστιατορίων. Με θέμα «Think Big», το Communication Day φέτος είχε σκοπό να αναδείξει την επίδραση του καθενός στην πορεία της εταιρείας και στην ανάπτυξη τόσο της Premier Capital όσο και των ίδιων των ανθρώπων της.

Στη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις σε κάθε αγορά και από όλα τα τμήματα και οι καλύτερες πρακτικές, ο σχεδιασμός για το 2018 και η συνολική στρατηγική και το όραμα του ομίλου. Το 2017 ήταν μια θετική χρονιά για την Premier Capital, καθώς οι πωλήσεις και ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκαν κατά 9,7% και 5,3% αντίστοιχα. Το 2018, ο όμιλος θα επεκτείνει το δίκτυό του στα 153 εστιατόρια με νέες επενδύσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ. Το νέο μοντέλο εξυπηρέτησης της McDonald’s «Experience of the Future» είναι κεντρικός άξονας στην ανάπτυξη της Premier Capital. Οι πελάτες θα απολαμβάνουν νέες υπηρεσίες όπως εξυπηρέτηση στο τραπέζι (table service) και βελτιωμένα kiosk αυτόματων παραγγελιών.