Η Ergo Ελλάδος παρουσιάστηκε ως επιτυχημένο case study
Την Αθήνα και την Ergo Ελλάδος επέλεξε ο όμιλος Ergo για τη διοργάνωση του International CFO Meeting, του ετήσιου διεθνούς συνεδρίου όλων των Οικονομικών Διευθυντών των εταιρειών του oμίλου.

Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ergo συμμετείχαν περισσότεροι από 25 Οικονομικοί Διευθυντές των κυριότερων εταιρειών του ομίλου Ergo, οι οποίοι συζήτησαν αναλυτικά όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο διεθνώς. Αναλύθηκαν οι τάσεις που επικρατούν στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα εφαρμογής των νέων λογιστικών προτύπων IFRS 9 & 17, καινοτομίας και ψηφιοποίησης, καθώς και κανονιστικής συμμόρφωσης.

Οι συμμετέχοντες Οικονομικοί Διευθυντές του oμίλου παρακολούθησαν την παρουσίαση από το Διευθυντή Τομέα Χρηματοοικονομικών και Διοικητικών Λειτουργιών Δήμο Πολυμενίδη της Ergo Ελλάδος, ως επιτυχημένου case study, λόγω της κερδοφόρου δραστηριότητάς της και της αναπτυξιακής πορείας της, παρά την οικονομική κρίση. Τιμώμενο πρόσωπο του συνεδρίου ήταν ο CFO του ομίλου Ergo Δρ. Christoph Jurecka, ο οποίος από τον Ιανουάριο 2019 προάγεται στην θέση του CFO στον όμιλο της Munich Re.