Με ανάρτησή του, ο General Manager της Stefi & Lynx, Σπύρος Μαυρογένης, κάνει την απολογισμό των Ermis Awards με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Παραθέτουμε το κείμενο αυτούσιο: «Οι καραμούζες και οι σφυρίχτρες μας φέρνουν άγριες μνήμες, από υπέροχες στιγμές οπαδικού πάθους. Είναι μαγικό, πώς αυτοί οι βάρβαροι άλλοτε ήχοι γίνονται το έπος και η πλάκα μιας όμορφης βραδιάς, κάθε βραδιάς των Ermis. Τέλειωσε ακόμα μια γιορτή της επικοινωνίας και όσα πρόσωπα έπιασε το μάτι μας εκεί, έδειχναν να το χαίρονται σαν μια φευγαλέα, αλλά τόσο σημαντική νίκη της γιορτής πάνω στη κούραση μιας χρονιάς.

Ολόψυχα συγχαίρουμε τους νικητές είτε από τον δικό μας κλάδο της παραγωγής (αβάσταχτο βάρος τόση μεγαλοψυχία), είτε από τους πελάτες. Τα φετινά βραβεία στην εταιρεία μας έχουν μια ιδιαίτερη σημασία γιατί κερδήθηκαν σε έντονο και ποιοτικό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μας κράτησαν στις πρώτες θέσεις, μας ευλόγησαν την κούραση και συνεχίζουμε. Χρυσό στη Δωδώνη, Αργυρό στον Nescafe, Αργυρό στη Eurobank και 8 short list. Μπράβο σε όλους, τέρμα το διάλειμμα, πίσω στα γραφεία. Πάμε για άλλα».