Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον της αγοράς, δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή του

Το ενδιαφέρον της αγοράς αποδεικνύεται από την πολύ μεγάλη συμμετοχή των συνέδρων, η οποία ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις. Το συνέδριο έρχεται σε μία χρονιά κατά την οποία η πρόσβαση στο Internet μέσω mobile αναμένεται να ξεπεράσει την αντίστοιχη μέσω PC ή laptop. Με έμφαση σε επιτυχημένα case studies, το συνέδριο θα εξετάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ραγδαία αναπτυσσόμενου καναλιού.

Επίσης, θα συζητηθούν θέματα όπως: Creativity & Standards, Audience Measurement & Effectiveness Metrics, Integration with online/offline media, Emerging platforms, Mobile video, Native advertising κ.α. Οι διεθνείς ομιλητές του συνεδρίου είναι οι: Mick Rigby, CEO της Yodel Mobile, Nick Shadbolt, (Business Director) και Jonathan Kelly (Creative Lead) από το βρετανικό mobile agency Candyspace, Silvio Meazza, Interactive Partner της M&CSaatchi και Frederic Bellier, Managing Director για τη Γαλλία και τη Ν.Ευρώπη, της RadiumOne.

Από την ελληνική αγορά θα συμμετάσχουν με ομιλίες (κατά σειρά εμφάνισης) οι: Γιάννης Δοξαράς (Warply) Γεώργιος Βελιζιώτης (Eurobank), Βανίνα Λέκα (ThinkDigital), Εμμανουήλ Λιγνός (CRI), Κατερίνα Κουτσαφτίκη (MPASS) και Χρήστος Λάτος (ΟgilvyOne Worldwide Athens).