Η Nova, εκτός από την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, προχωρά και σε μια σειρά προωθητικών ενεργειών για τους φιλάθλους των ομάδων, ανταμείβοντας τους για τη σταθερή παρουσία τους δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με το νέο σύστημα διεξαγωγής (play off για την ανάδειξη πρωταθλητή και την έξοδο στην Ευρώπη και play out για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, περισσότερα ντέρμπι) αναμένεται να τονώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, βελτιώνοντας έτσι σε σημαντικό βαθμό και την εμπορικότητά του.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Nova έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού (στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 10/11) και της ΑΕΚ (στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ στις 24/11) να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για να μπουν σε κλήρωση προκειμένου να κερδίσουν ένα tablet με 6μηνη συνδρομή Nova Go.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εντυποδιανομή με αποκλειστική προσφορά για τους φιλάθλους των ομάδων, της υπηρεσίας Nova Sports pack και δώρο, με κάθε νέα σύνδεση, την επίσημη φανέλα της ομάδας, ενώ μοιράστηκαν και αναμνηστικά δώρα. Επόμενος σταθμός την προωθητικής ενέργειας είναι η Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που θα μεταδοθεί και αυτό ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.