Σε συνεργασία με το ΙΒΕΠΕ

Με το πρόγραμμα «Προετοιμάσου για το αύριο», το ΙΒΕΠΕ, με την χρηματοδότηση της Παπαστράτος, προσφέρει δωρεάν προγράμματα κατάρτισης σε ανέργους ή και εργαζομένους που θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις προκειμένου να διασφαλίσουν την απασχόλησή τους ή να βελτιώσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Τα προγράμματα κατάρτισης απευθύνονται σε άνεργους και επαπειλούμενους με ανεργία ηλικίας 25-50 ετών αποφοίτους Λυκείου, Ι.Ε.Κ., ΤΕΙ, ΑΕΙ και με σχετική προϋπηρεσία όπου η παρακολούθηση του προγράμματος το απαιτεί. Στόχος είναι καθ’όλη τη διάρκεια του 2013 να καταρτιστούν περίπου 1.000 άτομα. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε χθες στον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, από τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Παπαστράτος, Νικήτα Θεοφιλόπουλο και τον Πρόεδρο του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ, Διονύση Νικολάου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Ν. Θεοφιλόπουλος δήλωσε: «Ως μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας, με ιστορία πλέον των 80 ετών, δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι στα όσα συμβαίνουν. Πέραν λοιπόν των μεγάλων επενδύσεων που έχουμε πραγματοποιήσει, στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα, αναλαμβάνουμε τώρα αυτή την πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής συνεισφοράς της εταιρείας μας, πιστεύοντας ότι το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας είναι εξαιρετικό και πρέπει να το ενισχύσουμε ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη ημέρα».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ivepe.gr.